Huisregels – Tandartsenpraktijk Oostzaan – Oostzaan

Welkom bij Tandartsenpraktijk Oostzaan

Alles voor een zorgeloze lach! Ons team verzorgt professionele mondverzorging met persoonlijke aandacht. Samen met u werken we aan een gezond en schitterend gebit.

Huisregels

Om het tandartsbezoek voor zowel onze patiënten als medewerkers zo soepel mogelijk te laten verlopen, hanteert tandartsenpraktijk Oostzaan de volgende huisregels:

1. Tandartsafspraak

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

2. Niet nakomen van een afspraak

Indien u een afspraak niet nakomt of korter dan 24 uur van tevoren afzegt kan deze, ongeacht de reden, in rekening worden gebracht. Deze kosten omvatten de gereserveerde behandelkamer van € 50,- per half uur.

3. Tandartskosten betalen

Wij hanteren de voorwaarden die in de KNMT betalingsvoorwaarden voor tandheelkundige zorg staan aangegeven.

4. Facturen

Facturen dienen geheel te worden voldaan zoals het “Totaal” op de factuur aangeeft. Tandartsenpraktijk Oostzaan heeft het recht een incassobureau in te schakelen bij het in gebreke blijven van de volledige betaling hiervan. De incassokosten die hierbij worden gemaakt worden bij u in rekening gebracht.

5. Betalen in termijnen

Het is mogelijk om te betalen in termijnen. Hiervoor dient de patiënt een kopie van een Identiteit Bewijs te overhandigen en een contract te tekenen.

6. Mobiele telefoon

Wij vragen u vriendelijk u mobiele telefoon in de behandelkamer uit te schakelen.

7. Agressief gedrag

Agressief en/of verbaal agressief gedrag wordt niet getolereerd. Indien de patiënt ongewenst gedrag vertoont, hebben onze medewerkers het recht om verdere behandeling te staken.

8. Patiënt gegevens

Tandartsenpraktijk Oostzaan hanteert een privacy reglement met betrekking tot uw patiënt gegevens. Wij bewaren uw gegevens digitaal voor minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens doorzenden naar een andere behandelaar.

9. Nieuwe patiënt

Bent u een nieuwe patiënt? Om een inschrijving te kunnen voltooien hebben wij een geldig legitimatiebewijs, uw zorgpas en eventuele verwijsbrief nodig. Ook vragen we u minstens 10 minuten vóór de afgesproken tijd aanwezig te zijn, zodat er voldoende tijd is voor de inschrijvingsprocedure.