Persoonsgerichte zorg is logisch want ieder gebit is anders.

Welkom bij Tandartsenpraktijk Oostzaan

Alles voor een zorgeloze lach! Ons team verzorgt professionele mondverzorging met persoonlijke aandacht. Samen met u werken we aan een gezond en schitterend gebit.

De praktijk

Sinds onze oprichting in 2001, besteden wij veel zorg aan ieder aspect van uw tandarts ervaring. Vanaf het moment dat u voet zet in onze praktijk doen we er alles aan om uw bezoek zo fijn mogelijk te maken. De praktijk ademt een prettige, ontspannen sfeer en is uitgerust met moderne apparatuur om u de beste tandheelkundige zorg te garanderen.

Persoonsgerichte zorg van ons vakkundige team

Wij begrijpen goed dat u uw gebit aan ons toe vertrouwd en stellen daarom hoge eisen aan onze behandelingen. Ons vakkundige team gebruikt moderne technieken om alle algemeen tandheelkundige- en preventieve behandelingen uit te voeren. Het ene gebit, is het andere niet en daarom behandelen we iedere individuele patiënt op een eigen manier. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op. We betrekken u altijd bij iedere stap zodat u weet waar u aan toe bent. Ontspannen in een tandartsstoel is niet altijd vanzelfsprekend, maar ook bij angst voor de tandarts staan wij voor u klaar. Goede uitleg is onze kracht.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Waarderingen van patiënten zijn te lezen op zorgkaart.nl en/of independer.nl